De website www.alarmwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Terreinbeveiliging en hekwerken

Een terrein is uitstekend te beveiligen door een hekwerk te plaatsen. Gebruik ook een poort om zo een groot terrein wel toegankelijk te houden.

Natuurlijk is een poort ook goed te gebruiken voor de kleinere terreinen of voor een tuin.

We bespreken graag de mogelijkheden met je en ook de bijbehorende kosten om te kiezen voor een goede beveiliging.

Wat kost terreinbeveiliging?

De exacte kosten van het beveiligen van een terrein hangen vooral af van het soort product en hoeveel je hiervan nodig hebt. Het is natuurlijk goed om te kiezen voor een goed hekwerk. Daarnaast is het ook mogelijk om een camerabeveiliging te gaan gebruiken of een puntenkam om het moeilijker te maken om over het hekwerk te gaan.

De beveiliging van een terrein kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan het kopen van een manueel of elektrisch slot, camera’s (kunnen ook dummy’s zijn), een intercom, overklimbeveiliging en ook de hekwerken.

Een slot kost tussen de 50 en 1000 euro. Een camera tussen de 20 euro en de 650 euro, een intercom is al mogelijke vanaf 20 euro tot 875 euro. Een overklimbeveiliging is er al vanaf 5 euro tot 15 euro per meter. Een overklimbeveiliging kan prikkeldraad zijn en ook een puntenkam.

Het is natuurlijk afhankelijk van het soort terrein waar je precies voor gaat kiezen aan beveiliging. Een woonhuis beveiligen is al mogelijk vanaf zo’n 350 euro. Als je echter een state-of-the-art beveiliging wilt dan zijn de kosten natuurlijk een stuk hoger.

Een offerte en voorstel op maat!

Het beste is het om een afspraak te maken met een specialist welke je kan helpen bij de beveiliging van het terrein. Op basis van de wensen en het niveau van de beveiliging kun je zo een goede keuze maken voor wat je precies wilt doen.

Camerasystemen (terrein en tuin beveiligen)
Een camerasysteem zorgt voor een extra beveiliging van je terrein of van je tuin. Het is mogelijk om continu alles in de gaten te houden. Je kunt beginnen met een specifiek deel van de tuin. Denk hierbij aan een deur of een specifiek deel van de tuin. Daarom kan dit systeem ook wel een alarmsysteem genoemd worden.

Wat kost een camerasysteem?

Er zijn vele verschillende camerasystemen waar je gebruik van kunt maken. De prijzen welke hierbij horen lopen sterk uiteen. Het hangt af van hoe geavanceerd de camera is en ook hoeveel camera’s er gemonteerd gaan worden. Hieronder hebben we een indicatie gegeven van de kosten van de verschillende soorten camera’s.

  • Een beweegbare camera kost ongeveer €51-€975
  • Een dome camera kost ongeveer €91-€950
  • Een mini camera kost ongeveer €21-€95
  • Een nachtzicht camera kost ongeveer €21-€795
  • Een dummy camera kost ongeveer €5-€35

Natuurlijk zijn er nog andere kosten om het camerasysteem aan te laten leggen en om de beelden te zien. Wil je misschien meekijken op je smartphone of tablet? Dan zijn er extra kosten. Het is echter allemaal wel mogelijk.

Een voorstel op maat!
Het is natuurlijk belangrijk om een goede camerabeveiliging te krijgen. Het moet naadloos aansluiten op je wensen en ook zorgen voor een goede beveiliging. Daarnaast is het nodig om een beveiliging te krijgen welke binnen je budget passen. De combinatie van de mogelijkheden, de kwaliteit, de betrouwbaarheid van het bedrijf en ook de hekwerk kosten zorgen ervoor, dat je een passend bedrijf kunt selecteren.

Intercom

Een intercom helpt je om te ontdekken wie er voor de deur staat of voor de poort. Het is gemakkelijk om zo geen onaangename verassingen te krijgen wanneer je de deur opendoet.

Wat kost een intercom?
De prijzen van de intercom verschillen sterk. Het ligt er aan wat je precies zoekt en wilt hebben. Er zijn eenvoudige versies, maar ook wat meer geavanceerde varianten van intercoms. Ze kennen allemaal hun eigen opties en prijzen. Hieronder hebben we een paar opties voor je opgesomd. Het gaat om de volgende soorten intercoms:

  • De audio intercom met 1 bel kost ongeveer €20 – €300
  • De video intercom met 1 bel kost ongeveer €130 – €800
  • De elektrische deuropener kost ongeveer €25 – €250

Een simpele draadloze video intercom met kleurdisplay zal rond de 300 euro kosten. Een flateigenaar met een audio intercom welke verbonden kan worden met acht beldrukkers zal rond de 800 euro kosten. Er zijn volop verschillende opties. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de installatiekosten van een intercom.

Wat is een intercom nu eigenlijk?
Een intercom is eigenlijk een geavanceerde deurbel. Iemand kan aanbellen en dan met je praten. Ook is het mogelijk de intercom met een camera uit te rusten om zo te zien wie er aan de andere kant van de deur staat. Het zorgt voor een hogere veiligheid en ook voor meer gemak. Het is goed om hiervoor te kiezen als je niet iedereen direct wilt binnenlaten.

Externe bronnen:
Hekwerk kopen
VCA
ISO9001
MetaalUnie