Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Alarmwijzer.nl Onafhankelijk advies over alarmsystemen!
Alarmwijzer.nl

Terreinbeveiliging en hekwerken

Een terrein is uitstekend te beveiligen door een hekwerk te plaatsen. We bespreken graag de mogelijkheden en ook de bijbehorende kosten met je.

Wat kost terreinbeveiliging?

De exacte kosten van het beveiligen van een terrein hangen vooral af van het soort product en wat je nodig hebt. Daarnaast is het ook mogelijk om bijv. een camerabeveiliging te gaan gebruiken, een manueel of elektrisch slot of een puntenkam om het moeilijker te maken om over het hekwerk te gaan.

Een slot kost tussen de €50 en €1000 euro. Een camera tussen de €20 euro en de €650 euro, een intercom is al mogelijk vanaf €20 euro tot €875 euro. Een overklimbeveiliging is er al vanaf €5 euro tot €15 euro per meter. Een overklimbeveiliging kan prikkeldraad zijn en ook een puntenkam.

Een offerte en voorstel op maat!

Het beste is het om een afspraak te maken met een specialist welke je kan helpen bij de beveiliging van het terrein. Op basis van de wensen en het niveau van de beveiliging kun je zo een goede keuze maken voor wat je precies wilt doen.

industrieterrein met hekwerk

Wat kost een camerasysteem ongeveer?

Er zijn vele verschillende camerasystemen waar je gebruik van kunt maken. De prijzen welke hierbij horen lopen sterk uiteen. Het hangt af van hoe geavanceerd de camera is en ook hoeveel camera’s er gemonteerd gaan worden. Hieronder hebben we een indicatie gegeven van de kosten van de verschillende soorten camera’s.

 • Een beweegbare camera kost ongeveer €50 – €1000
 • Een dome camera kost ongeveer €85 – €950
 • Een mini camera kost ongeveer €20 – €95
 • Een nachtzicht camera kost ongeveer €20 – €800
 • Een dummy camera kost ongeveer €5 – €35

Natuurlijk zijn er nog andere kosten om het camerasysteem aan te laten leggen en om de beelden te zien. Wil je misschien meekijken op je smartphone of tablet? Dan zijn er extra kosten. Het is echter allemaal wel mogelijk.

Wat kost een intercom?

Een intercom helpt je om te ontdekken wie er voor de deur staat of voor de poort. Het is gemakkelijk om zo geen onaangename verassingen te krijgen wanneer je de deur opendoet.

De prijzen van de intercom verschillen sterk. Het ligt er aan wat je precies zoekt en wilt hebben. Er zijn eenvoudige versies, maar ook wat meer geavanceerde varianten van intercoms. Ze kennen allemaal hun eigen opties en prijzen. Hieronder hebben we een paar opties voor je opgesomd. Het gaat om de volgende soorten intercoms:

 • De audio intercom met 1 bel kost ongeveer €20 – €300
 • De video intercom met 1 bel kost ongeveer €130 – €800
 • De elektrische deuropener kost ongeveer €25 – €250

Een simpele draadloze video intercom met kleurdisplay zal rond de €300 euro kosten. Een flateigenaar met een audio intercom welke verbonden kan worden met acht beldrukkers zal rond de €800 euro kosten. Natuurlijk moet je ook rekening houden met de installatiekosten van een intercom.

Externe bronnen:

Hekwerk kopen
VCA
ISO9001
MetaalUnie

 

Offertes voor alarmsystemene ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

 • Gratis
 • Vrijblijvend
 • Vergelijk & Bespaar
 • Erkende installateurs