Alarmsysteem fabriek

Fabrieken zijn er in allerlei soorten en maten. Allemaal moeten ze beveiligd worden want bij allemaal is het zo dat de processen veelal geheim zijn, dat stilstand van de machines veel geld kost en dat binnendringers dus zeker ongewenst zijn.

Inbraakbeveiligingen worden daarom regelmatig gebruikt in fabrieken, maar lang niet in alle fabrieken waar gevoelige gegevens of informatie te vinden is, is een alarmsysteem present. Dit is mild uitgedrukt zeer onverstandig, aangezien een inbraakbeveiliging veel geld kan besparen. Het preventieve effect moet men bijvoorbeeld ook zeker niet onderschatten. Ongenode gasten houden helemaal niet van beveiliging en zullen sneller een object selecteren waar geen inbraakbeveiliging aanwezig is, zodat ze ongestoord aldaar hun slag kunnen slaan.

camerabewaking fabriek

Bewegingsmelders

In een fabriek heb je vooral veel voordeel van bewegingsmelders. De bewegingsmelders zullen elke vorm van insluiping of inbraak kunnen detecteren als ze simpelweg in de fabriekshal zijn bevestigd en zicht hebben op ongewenste gedragingen. Op die manier merk je altijd wel wanneer de continuïteit van de processen in het gedrang komt of als de bedrijfsgeheimen gevaar lopen.

Uiteraard is een directe verbinding met een alarmcentrale ook zeker niet af te raden; hierdoor kan er bij ontdekking van ongenode gasten snel actie worden ondernomen. Wat de kosten zullen zijn lees je op pagina kosten alarmsysteem.

Wat kost jouw alarmsysteem?

Benader alarmbedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend