Alarmsysteem discotheek

Wanneer iemand gevraagd wordt de positieve eigenschappen van een alarminstallatie op te sommen, krijgt men doorgaans als antwoord dat hiermee ongenode gasten worden weggejaagd. Dat is waar, toch dat is zeker niet het enige kenmerk dat een alarmsysteem in een discotheek kan hebben.

Zo gaat er bijvoorbeeld van de aanwezigheid van inbraakbeveiliging al een duidelijke preventieve werking uit. Ongewenste gasten houden zeker niet van beveiliging en zullen waarschijnlijk gauw een bedrijfspand uitzoeken waar geen alarmsysteem aanwezig is, zodra ze zien dat er in de betreffende discotheek wel inbraakbeveiliging aanwezig is. Mocht deze anticiperende werking onverhoopt echter toch onvoldoende zijn, dan is het de bedoeling dat het alarmsysteem de inbrekers toch nog op tijd zal detecteren en ze weg zal jagen, hopelijk zonder buit.

De kosten voor een alarmsysteem

Een discotheek bevat vaak tal van ruimten en bovendien erg dure apparatuur, waardoor het een gewild doelwit is voor een inbraak en bovendien lastig te beveiligen is. Daardoor kunnen de kosten voor de beveiliging van een discotheek al snel fors oplopen. Helaas is dat niet anders, en zullen de baten zeker tegen de kosten opwegen als er eenmaal een inbraak is tegengehouden. De ellende die een inbraak met zich mee brengt, kan immers fors zijn. Je moet er niet aan denken dat op vrijdagmorgen de apparatuur wordt gestolen zodat een optreden die avond niet door kan gaan.

Je kunt dan wel verzekerd zijn voor diefstal, maar het ongemak is dan toch wel erg groot en de winstderving is lang niet altijd door een verzekeraar te compenseren. Bovendien geeft het gewoon al een veel veiliger gevoel als je weet dat er goed op je spullen wordt gepast en inbreken haast niet mogelijk is in jouw discotheek. Wat de kosten zullen zijn lees je op pagina kosten alarmsysteem.

Wat kost jouw alarmsysteem?

Benader alarmbedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend