Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Alarmwijzer.nl Onafhankelijk advies over alarmsystemen!
Alarmwijzer.nl

Zakelijke camerabeveiliging

Voor veel bedrijven is het een must om een camerabeveiliging te hebben, aangezien er anders veel zaken gestolen worden uit de winkel. Spullen waarvoor niet betaald worden kunnen nu behouden worden of de dief kan in ieder geval in de kraag gevat worden.

Noodzaak of niet?

In een winkel waar veel gestolen wordt is het natuurlijk een must, dat er een camerabeveiliging aanwezig is. Als je echter een bedrijf hebt op een bedrijventerrein dan kan het onnodig zijn om zo een systeem aan te schaffen. Het is echter wel een goede manier om je spullen te beschermen tegen diefstal. Ook is het fijn als de camerabeveiliging is aangesloten op het internet om zo op afstand je eigendom te beschermen.

industrieterrein met hekwerk

Wat kost een camerabeveiliging?

Als je een camerabeveiliging wilt aanschaffen dan is het verstandig om zoveel mogelijk offertes aan te vragen. Op die manier is het namelijk mogelijk om veel informatie over de camerabeveiliging te krijgen en de bijbehorende prijzen. Het spreekt natuurlijk voor zich, dat de kwaliteit belangrijker is dan de prijs.

Daarnaast geeft onderstaande tabel je een indicatie van de prijzen voor een aantal opties die je hebt wanneer je een alarmsysteem aan gaat schaffen. De wensen van een winkelier in een drukke straat waar in de buurt ’s nachts ook veel gefeest wordt is natuurlijk anders dan een lokale bakker in een slapend dorpje. Ook het budget zal hier een doorslaggevende factor kunnen zijn.

Kostenpost Prijs Bijzonderheden
Basispakket alarmsysteem €100 – €850 Bestaat uit bewegingsdetectoren, raammagneten, alarm en een bedieningspaneel. Deze installeer je zelf.
Professioneel alarmsysteem €950 – €2000 Op maat gemaakt alarmsysteem geïnstalleerd door een specialist.
Camera’s €250 – €1250 Enkel plaatsing van camera’s door een specialist.
Raambeveiliging €40 – €200 Van zelf plaatsen tot aanleg door specialist.
Plaatsing brandmelders €20 – €30 Per stuk en exclusief montagekosten.
Abonnement alarmcentrale €15 per maand De alarmcentrale ziet direct wanneer jouw alarm afgaat en kan snel actie ondernemen.

 

Offertes voor alarmsystemene ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs