De website www.alarmwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Keurmerken inbraakpreventie

Er zijn verschillende keurmerken. Eigenlijk is er maar een van belang en dat is het Politie Keurmerk. Het is een van de bekendste keurmerken als het om inbraakpreventie gaat.

Als je hang- en sluitwerk gaat kopen dan is het goed om deze te kopen met dit keurmerk. Daarnaast kan het ook een SGK-keurmerk hebben, welke de kwaliteit van een slot aangeeft met 1-ster tot 3-sterren. Je weet dan zeker dat het om goed hang- en sluitwerk gaat waar je volop van kunt genieten. Er zijn misschien nog wel andere keurmerken, maar deze zijn echter van ondergeschikt belang.

Een goed alarmsysteem met een keurmerk
Er zijn vele verschillende soorten inbraakpreventie producten op de markt. Hang- en sluitwerk, alarmsystemen, verlichting en tal van andere zaken. Het is soms moeilijk om hier zelfs een keuze mee te maken. Door te kiezen voor de producten met een van de inbraakpreventie keurmerken (dus met het Politie Keurmerk) is het al een stuk gemakkelijker. De kosten kunnen wel wat hoger zijn. Het is echter wel zo dat je hierdoor kiest voor kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden!

Het is goed om te zien welke soorten producten er zijn en welke merken. Door daarnaast ook nog eens te kijken naar de inbraakpreventie keurmerken krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden.

De grotere systemen

Voor de grotere en duurdere alarmsystemen kun je natuurlijk een offerte opvragen bij verschillende aanbieders. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Let naast de kosten, de keurmerken en de kwaliteit ook op de garantievoorwaarden van de producten.

Wat kost een alarmsysteem voor jouw huis, winkel of kantoorpand?

Vraag gratis meerdere offertes op bij lokale alarmspecialisten en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.