Alarmsysteem buurthuis

In een buurthuis heb je vaak te maken met veel bekende mensen die samen het buurthuis runnen, namelijk de vaste gasten. Toch is er daarnaast doorgaans een grote inloop van mensen die er niet zo vaak komen. Ook kan het zo zijn dat er tevens minder vermogende gasten in het buurthuis komen waardoor de drang om in te breken of iets mee te nemen groter is dan wanneer er enkel vermogende mensen zouden komen.

Daarom is het dus belangrijk om voor goede beveiliging te zorgen. Wanneer een persoon gevraagd wordt de voordelen van inbraakbeveiliging op te sommen, krijg men veelal te horen dat hiermee boeven worden gestoord tijdens hun inbraak. Dat is vanzelfsprekend juist, toch dit is echter niet de enige positieve kant.

Een anticiperende werking moet men onder andere ook pertinent niet miskennen. Inbrekers houden tenslotte absoluut niet van beveiliging en zullen sneller een bedrijfspand selecteren waar geen inbraakbeveiliging beschikbaar is, zodat ze ongehinderd slag kunnen slaan. Soms blijkt dit desalniettemin niet genoeg om de ongenode gasten buiten het pand te houden, al zal de alarminstallatie dan een in de verre buurt klinkende sirene hoorbaar laten zijn waardoor de inbrekers alsnog snel op zullen geven. Inbrekers zitten immers ook niet te wachten op de aankomende arm der wet.

De kosten voor een alarmsysteem

Omdat je in een buurthuis vaak met tal van ruimten en gebruikers te maken hebt, is het erg lastig om een richtprijs op te stellen voor een alarmsysteem in een buurthuis. Toch valt er wel een zekere indicatie te stellen en moet je al snel uitgaan van enkele duizenden euro’s. Voor een nauwkeurige offerte kun je het beste contact opnemen met lokale beveiligingsspecialisten. Met onze offerte service is dit mogelijk.

Wat kost jouw alarmsysteem?

Benader alarmbedrijven in jouw regio en vraag tot 4 offertes op. Leg het aanbod naast elkaar en vind de beste vakman voor jouw klus.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend